Már csak nyolcat kell aludni a Slayer és a Megadeth közös turnájának budapesti koncertjéig, április 8-ig. A Slayer második tartalék gitárosát veti be a Carnage Touron. Közben Jeff Hannemann keze szépen javul, már a gitárpróbákat is elkezdte. A korábbi koncerteken az exodusos Gary Holt játszott a zenekarban, Papp László Budapest Sportarénában pedig a Pat O'Brien következik a Cannibal Corpse-ból.

Jobbulást Jeff!

Alapító gitárosa nélkül kénytelen végigjátszani Megadeth-tel közös European Carnage turnéját a Slayer. Eddig az exodusos Gary Holt helyettesítette Jeff Hannemant, a közép-kelet európai állomásokon, így Budapesten pedig a Cannibal Corpse-os Pat O'Brien játszik április 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert előtt 7-kor nyitják az Aréna kapuit, és 8 körül kezd a Megadeth, mindkét banda másfél órát játszik, így feltehetőleg valamikor 10 tájban jön a Slayer. A duplakoncert pedig csaknem éjfélig eltarthat így.

A European Carnage Tour meglehetősen szigorú biztonsági előírásaira figyelmeztet sajtóközleményében a szervező Live Nation: "Teljes test- és táskaellenőrzés lesz az épületbe belépéskor. Nem lehet behozni semmilyen üveget, palackot, fél- vagy teljesen profi fényképezőgépet, hang- és videófelvevőt." Ez utóbbit a koncert ideje alatt is folyamatosan ellenőrizni fogják a tömegben, ha valakit kép- vagy hangfelvétel készítésén érnek, elkobozzák a teljes felszerelést. Ezen felül nem lehet még a koncertre bevinni lézerpontozót, lámpát, vakut, bármilyen típusú kést, sokkolót, botot, buzogányt, láncot vagy üvegtárgyat.

A nem mindennapi trash-zúzásra jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatán.

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)