A Muse elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer az űrben koncertezzen. Az angol zenekar frontembere, Matt Bellamy a Sunnak is nyilatkozott erről, szerinte a felvetés egyelőre félig sem komoly, de még az ő életében azzá válhat. Egyelőre viszont a Mars helyett csak egy U2-val közös március-áprilisi dél-amerikai turné van kilátásban.

Magasra törnek

Matt Bellamy a Sunnak egy "nagyon mélyenszántó és összetett", éjszakába nyúló beszélgetésről mesélt, mely során fölötlött a Muse zenekar tagjaiban, hogy milyen is lehetne az űrben koncertezni. Azt is elismerte ugyanakkor, hogy a beszélgetés nem volt túl konkrét.

Úgy gondolják, hogy a Virgin csoport elnöke, Richard Branson lehet az ő emberük, ha netán mégis komolyra fordulna a dolog. A Virgin Galacticnál ugyanis már most elő lehet fizetni jövőbeli szuborbitális űrrepülésre. A cég honlapja szerint az utazás ára csekély 200 ezer dollár volna, a visszatérítendő letét meg alig 20 ezernél kezdődik.

"Gondolkodom, hogy felvegyem a kapcsolatot Richard Bransonnal, hogy meglássuk, egyáltalán lehetséges-e kivitelezni az ötletet a majdan megépülő űrhajójában"- mondta az énekes. "Elég sok cuccunk volna, gondolom, külső tárhelyeket kellene felfüggesztenünk, és visszafogott műsort kéne adnunk."

"Biztos vagyok benne, hogy még az én életemben lehetségessé válik az űrkoncertezés, bár lehet hogy egy kicsit sok Jetsons-t néztem gyerekkoromban." – zárta le a témát Bellamy  Még mielőtt kilőnék őket az űrbe, a Muse, a U2 előzenekaraként járja be Chilét, Argentínát és Braziliát.A Muse el tudja képzelni, hogy egyszer az űrben koncertezzen. Matt Bellamy a The Sunnak is nyilatkozott erről, az angol zenekar frontembere azt mondja, a felvetés most még félig sem komoly, de még az ő életében azzá válhat. Egyelőre viszont a űrközi turné helyett csak egy U2-val közös márciusi-áprilisi dél-amerikai körút van kilátásbanMatt Bellamy énekes a The Sun brit bulvárlapnak mesélt egy "nagyon mélyenszántó és összetett" éjszakába nyúló beszélgetésről, mely során fölötlött a Muse zenekar tagjaiban, hogy milyen is lehetne az űrben koncertezni. Azt is elismerte ugyanakkor, hogy a beszélgetés nem volt túl komolyÚgy gondolják, hogy a Virgin csoport elnöke, Richard Branson lehet az ő emberük, ha netán mégis komolyra fordulna a dolog. A Virgin Galaticnál ugyanis már most elő lehet fizetni jövőbeni szuborbitális űrrepülésre. A cég honlapja szerint az utazás ára csekély 200.000 dollár volna, a visszatérítendő letét meg alig 20.000-nél kezdődik."Gondolkodom, hogy felvegyem a kapcsolatot Richard Bransonnal, legalább meglátnánk: egyáltalán lehetséges-e kivitelezni az ötletet a majdan megépülő űrhajójában"- mondta az énekes. "Elég sok cuccunk volna, gondolom külső tárhelyeket kellene felfüggesztenünk, és visszafogott műsort kéne adnunk."

"Biztos vagyok benne, hogy még az én életemben lehetségessé válik az űrkoncertezés. Meglehet, egy kicsit sok Jetsonst néztem gyerekkoromban" – zárta le a témát Bellamy.

Még mielőtt kilőnék a Muse-t az űrbe, a U2 előzenekaraként márciusban és áprilisban körbejárja Chilét, Argentínát és Braziliát.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)