December elejétől április elejéig látogatható az ABBAWORLD kiállítás, a győri ETO Parkban. Január 16-án pedig az eredeti ABBA óta legjobb ABBA, a Waterloo zúzza a show-t Budapesten. A Show elejét közvetítettük is.

December elejétől, április elejéig látogatható ABBAWORLD kiállítás a győri ETO Parkban, Január tizenegyedikén pedig az eredeti ABBA óta legjobb ABBA, a Waterloo zúzza Show-t Budapesten. Mind a két eseményre jegyet nyerhetsz tőlünk.
2011. január 16-án a múlt évi fergeteges siker után ismét a Papp Lászlő Budapest Sportarénában köszönthetjük az ABBA - The Show produkciót. Eközben Győrben az ETO Parkban már látogatható a december 4-étől április 3-ig tartó ABBAWORLD interaktív kiállítás.
Az ABBA – The Show-ban némi cselekményt kanyarítanak a folyamatosan sorjázó slágerek köré.  Az előadás Anni-Fried, Benny, Björn, Agnetha és első találkozásától követi végig az eredeti zenekar történetét, felvillantva közben legzúzósabb slágereiket, a Waterloo-t, az SOS-t, a Mamma Mia-t, a Dancing Queent, a Money Money Money-t, a Knowing Me Knowing You-t és még sorolhatnánk.
A Waterloo együttes véletlen sem új, ezredik értelmezését akarja játszani az ABBA slágereinek, sőt Katja Nord, Camilla Dahlin, Martin Hakansson, Johan Lofgren és Ulf Andersson az eredetihez minél hűebben akarják előadni azokat. Szeretnék elfeledtetni a közönséggel, hogy az ABBA. A feelinget erősítendő, az eredeti négyes háttér zenekara segít a Waterloonak is és hozzájuk csatlakoznak még szimfonikusok, a National Symphony Orchestra of London, a dirigens Matthew Freemannel az élén. A jegyárak 4000 és 15000 forint között mozognak.
A december 3-án nyíló ABBAWORLD interaktív kiállítás Melbourne és London utána érkezik a győri ETO Parkba.  A szervezők (ShowTime Budapest, ETO Park és a svéd Viva Art Music) természetesen nemcsak a győrieket vagy a budapestieket várják a tárlatra, hiszen Győr a szlovák és az osztrák határ közelében fekszik, Bécstől és Pozsonytól sem messze.
A multimédiás és interaktív ABBAWORLD kiállítás egy érzelmi utazás, amelynek látogatója szinte átélheti az zenekar sikeres pályafutását. A magyarországi kiállítás 1200 négyzetméteren épül fel és kirobbanóan jó zenével, egyedi videókkal, fotókkal, valamint a zenekar tagjainak, Anni-Fridnek, Bennynek, Björnnek ás Agnethának a személyes gyűjteményeiből származó relikviákkal csalogat.
Aki a kiállításra szeretne megnyerni egyet öt darab párosjegyünkből az ABBAWORLD, tárggyal, aki pedig a január 16.-ai koncertre az ABBA WORLD tárggyal küldje el helyes válaszát a jatek@koncertblog.hu email címrDecember elejétől, április elejéig látogatható ABBAWORLD kiállítás, a győri ETO Parkban. Január 11-én pedig az eredeti ABBA óta legjobb ABBA, a Waterloo zúzza Show-t Budapesten. Mind a két eseményre jegyet nyerhetsz tőlünk.

2011. január 16-án a múlt évi fergeteges siker után ismét a Papp László Budapest Sportarénában köszönthetjük az ABBA - The Show produkciót. Eközben Győrben az ETO Parkban már látogatható a december 4-étől április 3-ig tartó ABBAWORLD interaktív multimédiás kiállítás.

Az ABBA - The Show némi cselekményt kanyarít a folyamatosan sorjázó slágerek köré. Az előadás Anni-Fried, Benny, Björn és Agnetha első találkozásától követi végig az eredeti zenekar történetét, felvillantva közben a leghúzósabb dalokat, köztük a Waterloo-t, az SOS-t, a Mamma Miát, a Dancing Queent, a Money Money Money-t, a Knowing Me Knowing You-t.

 

A Waterloo együttes véletlenül sem új, ezredik értelmezését akarja játszani az ABBA nótáinak, sőt Katja Nord, Camilla Dahlin, Martin Hakansson, Johan Lofgren és Ulf Andersson az eredetihez minél hűebben adnák elő őket. Szeretnék elfeledtetni a közönséggel, hogy az ABBA már nem létezik. A feelinget erősítendő, az eredeti négyes háttérzenekara segít a Waterloonak, és hozzájuk csatlakozik a National Symphony Orchestra of London, a dirigens Matthew Freemannel az élén. A jegyárak 4000 és 15000 forint között mozognak.

A december 3-án nyíló ABBAWORLD interaktív kiállítás Melbourne és London után érkezik a győri ETO Parkba.  A szervezők (a ShowTime Budapest, az ETO Park és a svéd Viva Art Music) természetesen nemcsak a győrieket vagy a budapestieket várják a tárlatra, hiszen Győr a szlovák és az osztrák határ közelében fekszik, Bécstől és Pozsonytól sem messze.

A multimédiás és interaktív ABBAWORLD egy érzelmi utazás, melynek látogatója szinte átélheti a zenekar sikeres pályafutását. Az 1200 négyzetméteres tátlat jó zenével, egyedi videókkal, fotókkal, valamint a zenekar tagjainak, személyes gyűjteményeiből származó relikviákkal csalogat.

 

Kisorsoltuk az ABBAWORLD jegyeket!

Az ABBAWORLD kiállítás párosjegyeinek nyerteseit - Király Pétert, Légrádi Editet, Szentirmai Attilát, Kiss Annamáriát és Rajki Verát - emailben értesítjük a jegyek átvételének módjáról.

Az január 16-ai ABBA - The Show koncert párostikettjeinek nyertesei is megvannak. Majzik Beát, Molnár Szilviát, Fónyad Juditot, Pap Zsoltot és Franczia Viktort hamarosan emailben értesítjük a teendőkről.