Február 4-én a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a világszerte elismert tribute-együttes, az Australian Pink Floyd Show. Az ausztrál csapat az eredeti Pink Floydhoz méltón játssza a legendás dalokat. Ehhez jön még egy elképesztő 3D-s képi világ és a kvadrofon hangzás a koncerten. A műsor első tíz percét a Koncertblog élőben közvetíti.

A Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 európai turné részeként – most először – a Papp László Budapest Sportarénába is ellátogat a már 23 éve alakult Australian Pink Floyd Show, február 4-én. A legújabb produkciójukat hozzák az ausztrálok: új színpadképpel, animációkkal, látvánnyal, lézerekkel, lélegzetelállító effektekkel – több mint két és fél órás műsorral.
A Pink Floyd Showra illik fölkészülten érkezni, például 3D-s szemüveg is kell a melóhoz a térhatású vetítés és a speciális vizuális effektekkel teljes látványvilág befogadása miatt. A kvadrofon technika meg (egy időben négy irányból érkező különböző hanghatások) a hangzást teszi különlegessé.
Az Australian Pink Floyd műsora kis auszi pubokból indult több mint húsz éve, mára meg arénakoncerteket tartanak világ szerén-tova. A felállás az igazi Pink Floydéval megegyező és a show hangmérnökei az eredeti brit bandával is dolgoztak.
Az Australian Pink Floyd Show ezer fölötti fellépésen jutott túl és sikere azt mutatja, hogy a PF rajongók és a média is elfogadta őket, sőt az eredeti brigád tagjai is elismeréssel nyilatkoznak róluk.
A február 4-i koncertre már jegyek is kaphatók a szervező Podium oldalán.Február 4-én a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a világszerte elismert tribute-együttes, az Australian Pink Floyd Show. Az ausztrál csapat az eredeti Pink Floydhoz méltóan játssza a legendás dalokat. Ehhez jön még egy elképesztő 3D-s képi világ és a kvadrofon hangzás a koncerten.

Az ausztrál Pink Floyd show: 3D-s szemüveg kell a melóhoz

A Pink Floyd Greatest Hits World Tour 2011 európai turné részeként – most először látogatva Magyarországra – a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a már 23 éve alakult Australian Pink Floyd Show, február 4-én. A legújabb produkciójukat hozzák az ausztrálok: új színpadképpel, animációkkal, látvánnyal, lézerekkel, lélegzetelállító effektekkel – több mint két és fél órás műsorral. A hosszú műsor első tíz percét élőben közvetítjük.

A Pink Floyd Showra illik fölkészülten érkezni, például 3D-s szemüveg is kell a melóhoz a térhatású vetítés és a speciális vizuális effektekkel teljes látványvilág befogadása végett. A kvadrofon technika meg (egy időben négy irányból érkező különböző hatások) a hangzást teszi különlegessé.

Az Australian Pink Floyd műsora kis auszi pubokból indult több mint húsz éve, mára arénakoncerteket tart világ szerén-tova. Az igazi Pink Floydéval megegyező hangszerekkel játszanak az ausztrál zenészek is, és a show hangmérnökei az eredeti brit bandával is dolgoztak már.

Az Australian Pink Floyd Show ezer fölötti fellépésen jutott túl, és sikere azt mutatja, hogy a PF-rajongók és a média is elfogadta, sőt az eredeti brigád tagjai is elismeréssel nyilatkoznak róla.

A február 4-i koncertre már jegyek is kaphatók a szervező Pódium oldalán.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)