Miközben Budapesten a Zöld Pardon sorsáért aggódunk, már biztos, hogy január 1-én nem nyit ki az ország egyik legrégebbi underground szórakozó helye, az először Más-, majd Egal néven tizenhat éve működő klub - hivatkozott Juhász Mihály klubvezetőre a Heves Megyei Online szerdán.

Buli az Egalban!

Az alapító Egri Alternatív Kulturális Egyesület a vállalt harmadik öt éves ciklus leteltével önként szünteti meg a klubot.  Pedig az Egalra hosszú éveken keresztül minta klubként tekintettek. És nemcsak a kommersz programokat kerülő sokszínű zenei kínálata miatt, hanem mert az évek során több, mint 60 millió forintot gyűjtött be különböző pályázatok nyerteseként.

Tizenhat év alatt több mint háromszázezer látogató fordult meg a klub több ezer rendezvényén, akik a zenei programok mellett filmes és színházi produkciókat is láthattak, sőt drogprevenciós beszélgetéseken is részt vehettek. A bő másfél évtized alatt a Tankcsapda, az Európa Kiadó, a Ladánybene 27, a Deák Bill Blues Band, a Kispál és a Borz, a Hooligans, Péterfy Bori, Hobo, a Muzsikás, vagy a Csík zenekar is koncertezett az Egalban, hogy csak a legfontosabb hazai fellépőket említsük.

EGAL film

 

Szeptember 23-ától indul a három hónapig tartó klubzáró-sorozat Finálé címmel. Pénteken mindjárt dj Palotai vendégszerepel a  Futureculture bulin az Egalban.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)