Csak egy kérdésre vártuk a választ, és ha te voltál a szerencsés, nyertél egy jegyet a 9. Nemzetközi Cirkuszfesztiválra a Városligetbe, a Fővárosi Nagycirkuszba. Megtörtént a sorsolás, részletek a poszt végén.

A pletykák szerint cirkuszigazgatók szállták meg a Budapestet. Persze most mindenki lecsaphatja a magas labdát, hogy végre feltűnt valakinek, hogy mennyi bohóc van itt - és ez igaz is, de rajtuk kívül artisták, zsonglőrök, légtornászok és rengeteg nagyszerű előadó.

A tizenhat éve útjára indított Nemzetközi Cirkuszfesztivál egyedülálló látványosság - és igazi presztízsharc a részvevő artisták számára. A fesztivál ugyanis nemcsak a nézők, azaz a publikum fergeteges szórakoztatásáról, hanem a fellépő művészek kiugrási lehetőségéről is szól.

A világ minden tájáról érkező cirkuszigazgatók és ügynökök árgus szemekkel kutatnak az új tehetségek után, ennek köszönhetően számos híres artista világhódító karrierje indult el a Fővárosi Nagycirkusz porondjáról. Azért nem kell megijedni, hiszen a különleges előadások elsősorban nekünk szólnak, a fellépő művészeknek továbbra is az a fő céljuk, hogy minket varázsoljanak el

9. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál, 2012. február 2-6., Fővárosi Nagycirkusz, Városliget

A részletes programhoz kattints ide!

Játék, sorsolás, nyertesek

A helyes megfejtéseket vasárnap délig a jatek@koncertblog.hu e-mail-címre vártuk Cirkusz tárgyú levélben. A helyes megfejtést küldők között két darab egyszemélyes belépőt sorsoltunk ki a hétfőn, február hatodikán, délután három órakor kezdődő gálára. A nyertesek: Balló István, Szigeti Szandra. Őket e-mailben értesítettük, egyben közöltük velük a gálára bejutás menetét.


Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)