Október 15-én, szombaton délután 2-től 6-ig teremtenének némi woodstocki hangulatot az Andrássy úti Kogartban, mellyel a San Fransiscotól Woodstockig című rockplakát kiállítását népszerűsítené a múzeum. A Woodstock-délutánon lesz gitárfej festés, sőt a bátor jelentkezők még a húrok közé is csaphatnak, mindezen túl föllép a Póka Egon Experience és föltűnik a helyszínen Simonyi András volt washingtoni nagykövet is.

Woodstock, 1969

A szombati Woodstock-happening úgy kezdődik, hogy az Andrássy úti Kogart elé gördül a San Franciscotól Woodstockig plakát kiállítást hirdető hippi kisbusz - fogadnánk, hogy egy osztott ablakos Volkswagen lesz -, majd fiatal festők ugranak gitároknak, hogy azok fejét különböző színes pszichedelikus -hogy ne mondjuk csiricsáré  mintákkal pingálják össze. Ezeket a gitárokat aztán kiállítják a Kogart kertjében.

Föltűnik a rendezvényen a Póka Egon Experience valamit zeneileg idézni a bő negyven évvel ezelőtti hangulatból, de a bátor jelentkezők maguk is megmutathatják, mit tudnak a gitárral, még Simonyi András volt washingtoni nagykövetről is kiderülhet, hogy pályát tévesztett.

Aki lemarad a szombat délutáni happeningről, azért a San Franciscotól Woodstockig kiállítást december 21-ig még megnézheti a Kogartban. A kiállítás egyébként képzőművészeti szempontból is értékelhatő pszichedelikus rockplakátokat mutat be.

 

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


Nézd meg az iTime.hu-t több koncertért, eseményért, buliért!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)