Május nyolcadikán, szerdán este lép föl a Papp László Budapest Sportarénában a női szívek megdobogtatója, a latin szerető archetípusa, Eros Ramazotti. Lastminute-nyereményjátékunkon jegyet lehetett nyerni, a szerencsések a cikk végén.

Tizennégy pardés show-t adó itáliai fellépés után (Mantova, ötször Milánóban, kétszer Torinóban, egyszer pedig Firenzében, Casertában, Pesaróban és Bolognában) Eros Ramazzotti Noi turnéja Európában portyázik, összesen negyvenegy koncerten. Május nyolcadikán, szerdán este ér hozzánk a világ talán legsikeresebb nem angolul éneklő dalospacsirtája.

Ramazzotti produkcióját tizennégy kamion szállítja keresztül-kasul a kontinensen (2009-es koncertjükre még csak tizenegy kamionnal jöttek), olyannyira, hogy még a színpadot is sajátot hoznak. Csak a személyzet négy turnébuszba fér el, ezenkívül pedig ötventonnányi hang- és fénytechnikát fognak felfüggeszteni az Arénában. Szakácsot is hoz magával, és még egy spéci olasz tévécsatornát is bevezettet a budapesti koncertet szervező Showtime Budapesttől az arénás öltözőjébe.

A turné Eros tizenkettedik, Noi című albumát hivatott bemutatni. Majd' harmincéves pályafutása alatt a talján énekes túlvan már ötvenötmillió eladott lemezen. 2009-es ugyancsak Showtime-szervezésű koncertjére stábunk külön blogot készített, melyen például olvasni lehet arról is, hogy milyen nők kellenek az olasz fériaknak, kiket kapott már el Eros, nem beszélve a hasonló pikáns részletekről.

Nyerj jegyet!

Hány órásak volt a szintén Showtime-szervezésű februári LGT-koncertek? (Segítség akkori ajánlónkban volt, a helyes válasz négyórásak voltak a koncertek.)

A megfejtéseket a jatek@koncertblog.hu címre vártuk Eros tárggyal szerdán délután ötig. A helyes megfejtést beküldők között két nyertest választottunk ki a szerda esti Eros Ramazzotti-koncertre a Papp László Budapest Sportarénába: Horváth Andrea, Zalán Péter. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük, és e-mailben értesítettük a koncertre bejutás módjáról.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra