Az Aréna-koncert címmel rendezik meg az X-Faktor két karácsonyi buliját a Papp László Budapest Sportarénában december 22-én, szerdán és december 23-án, csütörtökön este. A két gigashowban - melyeket élőben közvetítjük is - természetesen énekel az RTL Klub műsorának mind a tizenkét döntőse. A jegyek máris kaphatók a Ticket Express oldalán, három-három párosjegyet pedig a Koncertblog szerencsés olvasóinak ajánlott föl a szervező Showtime Budapest. Jegynyerteseink a poszt végén olvashatják a nevüket!

AAréna-koncert címmel rendezik az X-Faktorosok karácsonyi buliját a Papp László Budapest Sportarénában, december 22-én, szerdán este. A giga rendezvényen természetesen énekel az RTL Klub húzó műsorának mind a tizenkét döntőse, sőt a mentorok is jelen lesznek, de lefogadnánk, hogy más hazai sztárok is emelik majd az est fényét. A jegyek máris kaphatók a Tex hálózatán.
Mind a tizenkét X-Faktor döntős, így a Non-Stop, a Summer Sisters, Mimi és Gergő, Janicsák Veca, Domokos Fanni, Shodeinde Dorka, Vastag Tamás, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Wolf Kati és Szabó Mariann is  dalra fakad december 22-én az Arénában, valószínűleg két-két nóta erejéig. Egyikük-másikuk olyan dalt is elénekel, melyet a műsorban nem hallhattunk. Az Aréna-Koncerten a mentorok, Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter és Malek Miklós is ott lesznek, de az hogy ők énekelnek-e, egyelőre még meglepetés.
Az eseményen kétszáz ember (öltöztetők, fodrászok, sminkesek, énektanárok és látványtervezők) összmunkáját élvezhetik majd a koncertre bejutó X-Faktor fanok, köztük az az ezer szerencsés, akik a legjobbnak számító kiemelt állóhelyi részre váltanak jegyet.  Az énekesek x-es hangja vagy egyénisége mellett a több koreogreáfus álmait színpadra vivő tizenhat táncos is hozzáadja a magáét a showhoz. A műsorvezetők akár a tévé adásokban, a koncerten is Ördögh Nóri és Sebestyén Balázs lesznek.
A jegyekre pedig már epillanatban is le lehet csapni a tex.hu oldalon.Az Aréna-koncert címmel rendezik az X-Faktorosok karácsonyi buliját a Papp László Budapest Sportarénában, december 22-én, szerdán este. A giga rendezvényen természetesen énekel az RTL Klub húzó műsorának mind a tizenkét döntőse, sőt a mentorok is jelen lesznek, de lefogadnánk, hogy más hazai sztárok is emelik majd az est fényét. A jegyek máris kaphatók a Tex hálózatán.

Király L. Norbi is ott lesz az Arénában

Mind a tizenkét X-Faktor-döntős, így a Non-Stop, a Summer Sisters, Mimi és Gergő, Janicsák Veca, Domokos Fanni, Shodeinde Dorka, Vastag Tamás, Király L. Norbi, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Wolf Kati és Szabó Mariann is dalra fakad december 22-én és 23-án az Arénában, valószínűleg két-két dal erejéig.

Egyikük-másikuk olyat is elénekel, amit a műsorban nem hallhattunk. Az Aréna-koncerteken a mentorok - Keresztes Ildikó, Nagy Feró, Geszti Péter, Malek Miklós - is ott lesznek, de most úgy tűnik nem énekelnek. Mindkét koncertet közvetítjük élő streamünkön.

A videón az RTL Klub félvétele látható

A rendezvényeken kétszáz ember (öltöztetők, fodrászok, sminkesek, énektanárok, látványtervezők és színpadmesterek) összmunkáját élvezhetik majd a bejutó X-Faktor-fanok, köztük az az ezer-ezer szerencsés, akik a legjobbnak számító kiemelt állóhelyi részre váltanak jegyet.

Az énekesek x-es hangja vagy egyénisége mellett a koreogreáfusok álmait színpadra vivő tizenhat táncos is hozzáadja a magáét a showhoz. A két műsorvezető, akárcsak a tévéadásokban, a koncerteken is Ördögh Nóri és Sebestyén Balázs lesz.

Ha a teljes show-t nem is, de egy részét remélhetőleg azok is megnézhetik majd, akik nem jutnak el egyik bulira sem, terveink szerint ugyanis néhány számot közvetíteni fogunk itt, a Koncertblogon.

Kisorsoltuk a jegyeket!

A 22-ei Aréna-koncerten Fekete Krisztián, Hüvösi Krisztina és Tamási Tünde csodálhatják meg partnereikkel az X-Faktorosokat, míg a 23-ára vonatkozó párosjegyeinket Antal Zsófi, Szigeti György és Takács Zsuzsanna nyerték. A győzteseknek gratulálunk, a jegyátvétel és a bejutás mikéntjéről pedig emailban tájékoztatjuk őket.

Aki nem nyert, az sem maradt le még a koncertekről, mert a 22-eire még kapható néhány álló jegy, míg a 23-aira pár ülő. Ezek a Ticket Express hálózatán érhetők el.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)