The Show Must Go On címmel rendeznek Queen-tribute-koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Egy alternatíva a bejglivel szemben december 25-ére, azaz ma estére.

 

 

A nyáron az ország több pontján bemutatkozott The Show Must Go On produkció, amelyet december huszonötödikén este nyolc órától a Papp László Budapest Sportaréna nézőinek mutatnak be.  Azzal nyilván tisztában van a hazai sztársereg is, hogy Freddie Mercuryt elég nehéz lesz feledtetni. Valószínűleg nem is próbálják meg, de egy jó show simán kisülhet a dologból.
Június 10-én a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) olyan musicalisták, mint Koós Réka, Végvári Eszter, Csengeri Attila, Csordás Levente és velük a Csillag születik tehetségkutató tavalyi győztese, Tabáni István, a Megasztár előző szériájának tinisztárja, Hien, valamint a TV2-es celeb-műsorvezető Kovács Áron és az őket kísérő Hungarian Musical Band próbálkozott Queen dalokkal.
A siker hatására még kétszer mutatták be a show-t, júliusban Makón és augusztusban Siklóson, míg nem összehozták a december huszonötödikei Aréna bulit, melynek látványához Tihanyi Ákos koreográfus és Harangi Mária rendező is hozzá teszi a magáét.
A jegyek árai 3500 és  11000 forint között szóródnak és a Ticketta hálózatán rendelhetőek.The Show Must Go On címmel rendeznek Queen Tribute koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Egy alternatíva a bejglivel szemben december 25-ér

A nyáron az ország több pontján bemutatkozott The Show Must Go On produkciót, melyet ma este nyolc órától, a Papp László Budapest Sportaréna nézőinek mutatnak be, élőben közvetítjük. Azzal nyilván tisztában van a hazai sztársereg is, hogy Freddie Mercuryt elég nehéz lesz feledtetni. Valószínűleg nem is próbálják meg, de egy jó show simán kisülhet a dologból.

Június 10-én a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) olyan musicalisták, mint Koós Réka, Végvári Eszter, Csengeri Attila, Csordás Levente és velük a Csillag születik tehetségkutató tavalyi győztese, Tabáni István, a Megasztár előző szériájának tinisztárja, Hien, valamint a TV2-es celeb-műsorvezető Kovács Áron és az őket kísérő Hungarian Musical Band próbálkozott Queen-dalokkal.

A siker hatására még kétszer mutatták be a show-t, júliusban Makón és augusztusban Siklóson, mígnem összehozták a december 25-ei Aréna-bulit, melynek látványához Tihanyi Ákos koreográfus és Harangi Mária rendező is hozzáteszi a magáét.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)