A világhírű Quimby zenekar pár héttel ezelőtt adta nagyszabású, huszadik születésnapi koncertjét az Arénában, de a jelek szerint képtelenek pihenni. Sorban a szilveszteri a következő fellépésük, ám a vájtfülű - és kevésbé zúzdacentrikus közönség velük kezdheti az újévet egy csendesebb és ülősebb koncerten. Klikk a részletekért! 

Normál esetben azt hinné az ember, hogy miután srácok egy szinte teltházas koncertet produkáltak a Budapest Sportarénában, hátradőlnek és az év hátralévő részében szigorúan az otthoni kanapéra hátradőlve hallgatják saját best of lemezüket. De úgy tűnik, a lábukban örökre benne ragadt a bordély boogie, hiszen csak egy röpke pihenőt tartottak, hogy aztán az évvégi/éveleji szokásos köreiket lefussák a megérdemelten teltházak előtt.

Minden januárban a repertoár kiegészül egy speciálisabb koncerttel, melyen Quimby régi és új dalai elhangzanak csendesebb és ülősebb verzióban. Idén január 1-jén a Merlinben kapott helyett a Varázszene, melyre még időben érdemes elrohanni jegyet váltani. Javallott azoknak, akik a zenehallgatás élményéért mennek, nem pedig azért, hogy plafont fejelve járják el a kedvenc nótájuk táncperformanszát.  

Lájkold Facebook-oldalunkat és iratkozz föl levelezőlistánkra (küldj egy mailt az info@koncertblog.hu címre Live tárggyal), hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)