A múlt pénteki nagy sikerű extraweltes-matadoros NVC-születésnapi party két héttel újra bulit tart a hazai vezető technoszervező, nem is akármilyet: Marek Hemmannt hozzák az Akváriumba, a Hi!Fly csapattal közösen február nyolcadikára, péntekre. Jegyet lehetett erre is nyerni.

Marek Hemmann itthoni debütálása a Hi!fly és az NVC brigádok első közös projektje is. Az NVC épp most lett nyolcéves, a Hi!fly három éve nyomul komolyabban. Olyan neveket szállítottak a budapesti éjszakába, mint Ellen Allien, James Holden, Paul Kalkbrenner, Reboot, Nick Curly, Karotte stb.-stb.

Hemmann mintegy húsz éve foglalkozik zenével, gitárral kezdte, de hamar megunta, és ráállt a kütyükre. Szemplerekkel és szintetizátorokkal olyan hangokat gyártott, amiket ember még sosem hallott, aztán persze elmerült a kilencvenes évek végének technoőrületében. Sok év múltán érkezett el a első fellépése, addig meg saját magát, barátait és lakótársait boldogította a zenéivel.

Kedvenc hangzása a funkys minimáltechnó, de nem idegenkedik semmitől, bőven hagy magának teret más irányoknak is. In Between című első albumát a Freude Am Tanzen kiadónál adta ki, de előtte is igen aktívan gyártotta és hozta a számait komoly kiadóknál. Tavalyi lemezét Marian néven és Only Our Hearts to Lose címmel jelentette meg, és remixerként is gyakran hallható.

A magyarokat és a szervezőket Yvel&Tristan, James Grow, SobekSubotage, Seres és Ioda képviseli, a bulit az Akvárium Klubban tartják, belépő háromezer forint, de nálunk jegyet még

Nyerni is lehetett

Melyik partyjukat tartják áttörésnek az NVC-sek nyolcéves működésük során? (Segítség születésnapi interjúnk kb. első harmadánál volt, a helyes válasz pedig a 2007-es A38-as Extrawelt.)

A helyes megfejtést beküldők között egy jegyet sorsoltunk ki a február nyolcadikai Marek Hemmann-partyra, az Akvárium Klubba: Szalóki Attilának. A nyertest e-mailben értesítettük, és tudattuk vele a buliba való bejutás módját.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!


A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra