Palya Bea is koncertezett szombat este, méghozzá a Szefárd trióval az Európa Pont megnyitóján, a Millenárison. Ha már a Koncertblog kamerája ott volt, ezt az előadást is rögzítette. Akadtak ugyan némi technikai problémák, így három videóban közöljük a műsort.

 

Bea szokása szerint dobolt, dobogott, kiabált, rikoltozott, nevetgélt és persze énekelt, sőt még a közönséget is bevonta a showba szuggesztív előadásmódjával. A művésznő négy hónapja nem koncertezett, és még hosszabb szünetre gondolt, de ahogy elkezdődtek a jó hangulatú próbák, ismét megjött a kedve a színpadi zenéléshez is.

 

Az énekesnő más területen is kipróbálja magát a közeljövőben: könyvet fog írni. Számos népzenei kultúra ismerőjeként és szenvedélyes utazóként témahiányban talán nem szenved. PB igazi - legalábbis jobban ismert - világában viszont mégsem a betűk és a leírt szavak, hanem a hangok és a zene uralkodnak. Ám önálló koncertje márciusig nem lesz, addig meg kell elégedni ezzel a három videóval.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)