Úgy tűnik, Curtis "50 Cent" Jackson, az amerikai rapper sűrűn látogathatja a bíróságot a közeljövőben. A neves szóforgató az I Get Money című sláger és egy szexvideó miatt keveredett szerzői jogi vitákba.

Úgy tűnik 50 Cent, az amerikai rapper, sűrűn látogathatja a bíróságot a közeljövőben. A neves szóforgató az I Get Money című sláger és egy szexvideó miatt keveredett szerzői jogi vitába.
50 Cent kollégája a Caliber művésznéven ismert Tyrone Simmons szerint ő maga a 2007-es I Get Money című sláger zenei alapjainak tulajdonosa. Simmons a brooklyni bíróságon papírokkal kívánja bizonyítani, hogy megvette a szóban forgó jogokat az eredeti tulajdonos Apex-től.
Pikánsabb történet is kibukott 50 Centtel kapcsolatban manapság. Emberünk egy szexvideót tett közzé, melyen a floridai Lestonia Levistonnal szerepel. A nő viszont azt állítja, hogy a felvételt egy korábbi barátjával készítették és a rapper csak rámontírozta magát, ráadásul ezt az ő engedélye nélkül tette. Lestonia is perel.Úgy tűnik Curtis "50 Cent" Jackson, az amerikai rapper, sűrűn látogathatja a bíróságot a közeljövőben. A neves szóforgató az I Get Money című sláger és egy szexvideó miatt keveredett szerzői jogi vitákba. Pereskedés!

50 Cent: csak az ügyvédje jelenlétében

50 Cent kollégája, a Youngcaliber művésznéven ismert Tyrone Simmons állítja, ő a 2007-es I Get Money című sláger zenei alapjainak jogos tulajdonosa. Simmons a brooklyni bíróságon papírokkal kívánja bizonyítani, hogy megvette a szóban forgó jogokat az eredeti szerzőtől, Apextől.

Ennél is jobban fájhat 50 Centnek a minap kibukott pikáns történet. Emberünk egy szexvideót tett közzé, melyen a floridai Lestonia Levistonnal szerepel. A nő viszont azt állítja, hogy a felvételt egy korábbi barátjával készítették, és a rapper csak rámontírozta magát, ráadásul ezt az ő engedélye nélkül tette. Lestonia is perel.

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)