A Koncertblog csapata természetesen élőben közvetítette a Gőzölgő Fesztivál eseményeit az Akvárium klubból. Nézd meg nálunk a Rotfront, a búcsúzó Erik Sumo Band, a Zombie Girlfriend és az Amber Smith koncertjét felvételről! Videókat a posztban találsz!

A Quartnak most interjút adó Amber Smith szombat este a Gőzölgő Fesztiválon, az Akváriumban (ex-Gödör) adott lemezbemutató koncertet.

Szombaton a Zombie Girlfriend lo-fi gitárpopja is hasított...

Pénteken elbúcsúzott az Erik Sumo azaz lefagyazstották magukat... A zenekar megszűnéséről, még a koncert előtt nyilatkozott nekünk Tövisházi Ambrus. Aki lemaradt a koncertről most pótolhatja:

A Gőzölgő Fesztivál első napján igen cudar volt még az idő, így forró italok mellett a Rotfrontra volt bízva, hogy felmelegítse az emebereket... ez nekik nem szokott nehézséget jelenteni.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon!

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)