Kelet-Európai Nyílt Sí és Snowboard Bajnokság délelőtt a rámpán, elektronikus, hiphop- és rockkoncertek délután a nagyszínpadon és fergeteges partyk éjjel - mindez csütörtöktől vasárnapig, délelőttől kakasszóig a Fridge Fesztiválon. A feszti legjobb koncertjeit a mohaonline.hu közreműködésével közvetítjük - ujjé a Ligetből!

Kelet-Európai Nyílt Sí és Snowboard Bajnokság a rámpán délelőtt, elektronikus, hiphop és rock koncertek a nagyszínpadon délután és fergeteges partyk éjjel - mindez csütörtöktől vasárnapig, délelőttől kakasszóig. Oh yeah a Ligetben!Parov Stelar Band koncert
November 11-étől 14-éig tart a síelők és snowboardozók kelet-európai nyílt rámpa versenye és egy füst alatt meg is nyitja a szezont a Magyar Sí Szövetség, a városligeti 56-osok terén, leánykori nevén a Felvonulási téren. A sí szezonnyitó köré kerekítik a fergeteges Fridge Fesztivált a szervezők, melynek jó része a koncertblog vigyázó szemei (kamerái) előtt zajlik majd. Csütörtöktől-vasárnapig, délután háromtól, este tízig közvetítjük a nagyszínpad koncertjeit.
Csütörtökön a hazai Compact Disco és Neo után a jazzy elektronikát toló osztrák Parov Stelar Band tölti ki az MTV-OTP Junior Nagyszínpad programját. Pénteken is maradunk az elektronikus vonalon, a föltörekvő Ocho Macho, a Prieger Zsolt kislányával a mikrofon mögött sokadik virágzását élő Anima Sound System és a finom darenbézeiről méltán híres brit Roni Size és partnere, MC Jakes tűnnek föl a nagyszínpadon.
Szombaton hiphop nap lesz a Ligetben. Hazai részről Akkezdet Phiai NKS-sel kiegészülve, turbózzák a hangulatot az amerikai dj Grandmaster Falsh és az ausztrál Dub FX előtt a Nagyszínpadon. Vasárnapra meg némi rock and roll marad a Fish!, a Kowalsky meg a Vega és a Tankcsapda prezentálásában.
A Fridge feszti szervezői persze éjszakára sem akarják haza engedni vendégeiket, ennek érdekében olyan arcokat hívtak a Partyaránájukba keverni, mint a brit James Zabiella, Stanton Warriors és Adam Freeland, a német Oliver Huntemann és Fredrik Kalbermatten.

Magyarország első téli szabadtéri fesztiváljára a négynapos bérlet 9900 forint elővételben és 11900 - a helyszínen, a napijegy 3500 -, majd 4500 -, míg a nappali 2500 - vagy 3500 magyar pénzbe kerül, előre meg véve vagy a helyszínen tejelve.

Kelet-Európai Nyílt Sí és Snowboard Bajnokság délelőtt a rámpán, elektronikus, hiphop és rock koncertek a délután a nagyszínpadon és fergeteges partyk éjjel - mindez csütörtöktől vasárnapig, délelőttől kakasszóig. Ujjé a Ligetben!

November 11-étől 14-éig tart a síelők és snowboardozók nyílt kelet-európai rámpaversenye, és egy füst alatt meg is nyitja a szezont a Magyar Sí Szövetség, a városligeti 56-osok terén, leánykori nevén a Felvonulási téren. A síszezonnyitó köré kerekítik a fergeteges Fridge Fesztivált a szervezők, melynek jó része a koncertblog vigyázó szemei (kamerái) előtt zajlik majd. Csütörtöktől vasárnapig, délután háromtól este tízig közvetítjük a nagyszínpad koncertjeit.

Csütörtökön a hazai Compact Disco és a Neo után a csujogatós jazzy elektronikát toló osztrák Parov Stelar Band tölti ki az MTV-OTP Junior Nagyszínpad programját. Pénteken is maradunk az elektronikus vonalon, a föltörekvő Ocho Macho, a Prieger Zsolt kislányával a mikrofon mögött sokadik virágzását élő Anima Sound System és a finom darenbézeiről méltán híres brit Roni Size és partnere, MC Jakes tűnnek föl a nagyszínpadon.

A szombat délután a bólogatásé és a szövegelésé lesz. Hazai részről Akkezdet Phiai NKS-sel kiegészülve indítják a hiphop-programot, az amerikai dj, Grandmaster Flash és az ausztrál Dub FX előtt. Vasárnapra meg némi rock and roll marad a Fish!, a Kowalsky meg a Vega és a Tankcsapda prezentálásában.

A Fridge feszti szervezői persze éjszakára sem akarják hazaengedni vendégeiket, ennek érdekében olyan arcokat hívtak a Nokia Partyaránába keverni a három éjszakára, mint a brit James Zabiela, a Stanton Warriors, Adam Freeland vagy a német Oliver Huntemann és Fredrik Kalbermatten.

Magyarország első téli szabadtéri fesztiváljára a négynapos bérlet ára 9900 forint elővételben és 11 900 a helyszínen. A napijegy 3500 - helyszínen 4500 -, míg a nappali tikett 2500 (3500) magyar pénzbe kerül.