Centenáriumát ünnepli a londoni Palladium. A West End legendás színháza jelentős felújítás előtt áll, és ezzel párhuzamosan új Óz, a csodák csodája-előadással készül a kerek évfordulóra.

A számos változtatások közül talán a jegypénztár áthelyezésével nyert nagyobb előtérnek van jelentősége a színház látogatók számára.
A munkálatok végét Februárra időzítették, hogy az "Óz a csodák csodája" bemutatójára már teljes pompájával várhassa a látogatókat a színház.
Az '50-es években olyan neves előadók léptek fel a  Palladium színpadán, mint Frank Sinatra,  Bing Crosby vagy Louie Armstrong, de 1995-1967 között a "Sunday Night at the London Palladium" és a '80-as években pedig a "Live form Palladium" volt műsoron.
Napjainkban leginkább musical előadásokat tartanak a színházban, de koncertezni is szívesen jönnek ide a sztárok, mint ahogy azt Kylie Minough, Morrissey, Rufus Wainwright, Eliza Doolittle és Jamie Cullum is tette.A centenáriumát ünnepli a londoni Palladium. A legendás west endi színház jelentős felújítás előtt áll és ezzel párhuzamosan új Óz, a csodák előadással készül a jeles évfordulóra.

A számos változtatás között a jegypénztár áthelyezése folytán kialakuló tágasabb előtér is a színház látogatók kényelmét szolgálja. A munkálatokat februárra, a nagyszabású Óz, a csodák csodája-bemutatóra fejezik be.

Már az '50-es években olyan neves előadók léptek fel a Palladium színpadán, mint Frank Sinatra, Bing Crosby és Louis Armstrong. 1965 és 1967 között hétről hétre innen közvetítették a Sunday Night at the London Palladium, a '80-as években pedig a Live form Palladium című tévésorozatot.

Napjainkban leginkább musicalelőadásokat tartanak a 2250 fős közönséget elbíró színházteremben, de koncertek is akadnak azért, a közelmúltban, például, Kylie Minouge, Morrissey, Rufus Wainwright, Eliza Doolittle és Jamie Cullum is föllépett a Palladiumban.