A Crazy Styles hip-hop és r’n’b szervező csapat ötödik születésnapja alkalmából nemcsak belakja a ’Papplacit’, de még a menő jamaicai-amerikai rappert Busta Rhymest is odahívta, sőt a dancehall reggae sztár Wayne Wonder is közreműködik a koncerten. A november tizenkilencedikei showból tízpercet élő streamünkön is láthattok, sőt három szerencsés olvasónk még jegyet is nyerhet a bulira.
A Crazy Styles szervező csapat nem egy jelentős szószátyárt hozott már Budapestre az öt év alatt. Többek között az ő meghívásukra zenélt Budapesten Snoop Dogg, Method Man, Chief Rocker Busy Bee, Kurtis Blow vagy Das EFX.
Busta Rhymes sem először szórja a rizsát városunkban. Ő volt az egyik headliner a 2004-es Szigeten. A kritikusabbak orrában meg is gyűlt a fika a produkciója alatt. A rapper láthatóan a közönség részéről megszokott reakciókat hiányolta, a közönség kevésbé elfogult része meg egy zúzós show-t. Amit ehelyett kapott, az viszont inkább hasonlított egy vásári haknihoz.
Afelől viszont kétségünk sincs, hogy a novemberi föllépésén törleszteni fog emberünk a budapesti közönségnek. Az est házigazdái, az Animal Cannibals-os Qka MC, dj Zefil, Nadír és Gerysson már a sztár jelenése előtt fűtik a hangulatot és a szülinapos Crazy Styles valamint Busta Rhymes tiszteletére a magyar hiphop krémje - Akkezdetphiai, Nks, Dsp, Siskafinuccsi, Bankos, Bobakrome, Norba, Mr Busta, Mc Göz, Deniz, Bmb, Wolfie(Punnany Massif), Barbárfivérek, Rizkay, Snow, Indiana, Jr Brown, Columbo, Stephco, Sub Bass Monster és dj Györemix! - is fölvonul a színpadon egy közös jam erejéig.
A Busta Rhymes zúzásban a Flipmode Squad tagjain kívül a dancehall reggae sztár Wayne Wonder is részt vesz. Ez együtt biztos kitörli az emlékek közül a szigeti blamát, bár meglehet, hogy az elfogult rajongók azt a produkciót is bármikor visszaszavaznák. Szavazni módja lesz a jamaicai származású sztárnak is, hiszen koncertje után egy nappal a X-Faktor aktuális fordulóján is föltűnik.
Nem véletlenül komálja a mester az ifjú tehetségeket, maga is tizenhét éves kölyökként tűnt föl a Leaders of the New School formációban a kilencvenesek elején. Az 1996-ban indult szóló karrierjét töretlen népszerűség jellemzi, hetedik albuma, a Big Bang például vezette a Bilboard listáját is. Azt meg, hogy a szakma is elégedett vele a Grammy-díj jelölés jelzi. A kollégák sem kerülik el a közös munka lehetőségét, olyan arcokkal működött együtt a lassan tizenöt év alatt, mint Notorius B.I.G., P. Diddy, Mariah Carey, Estelle, Ozzy Osbourne vagy a Pussycat Dolls,
Legutóbbi gyűjteményének a 2008-as Back on my BS-nek a címe akár a mostani föllépés szlogenje is lehetne. A pillanatnyilag Chemo, a  kilencedik stúdiólemez lesz a sorban és egy-két számot talán már a BS-ben is meghallgathatunk róla.

November 19-én Busta Rhymes szövegel a Papp László Budapest Sportarénában. Az amerikai rapper koncertjének elejét élőben adtuk volna, de a technikai hiba miatt elmarad!

A Crazy Styles hiphop- és r'n'b-szervező csapat ötödik születésnapja alkalmából Busta Rhymes-szal együtt lakja be a Budapest Sportarénát november 19-én.

Terveink szerint a koncert első tíz percét élőben közvetítettük volna itt, a Koncertblogon, de a szervezőcsapat ígérete ellenére nem teremtette meg ehhez a technikai feltételeket, így a közvetítés sajnos elmarad. Aki számított rá, attól a Crazy Styles nevében is elnézést kérünk.

Busta Rhymes nem először szórja a rizsát Magyarországon. Ő volt az egyik headliner a 2004-es Szigeten. Kétségünk sincs afelől, hogy ezúttal übereli majd a szigeti produkcióját.

 

Az est házigazdái - az Animal Cannibals-tag Qka MC, továbbá dj Zefil, Nadír és Gerysson - már a sztár jelenése előtt fűtik a hangulatot. Sőt, a szülinapos Crazy Styles, valamint maga Busta tiszteletére a magyar hiphop krémje is fölvonul a színpadon egy közös jam erejéig - köztük Akkezdetphiai, Nks, Dsp, Siskafinuccsi, Bankos, Bobakrome, Norba, Mr Busta, Mc Gőz, Deniz, Bmb, Wolfie (Punnany Massif), Barbárfivérek, Rizkay, Snow, Indiana, Jr Brown, Columbo, Stephco, Sub Bass Monster és dj Györemix!.

A Busta Rhymes-féle zúzásban, az általa alapított Flipmode Squad tagjain kívül, a dancehall-reggae csillaga, Wayne Wonder is részt vesz. Ez együtt biztos kitörli az emlékek közül BR szigeti hakniját, bár meglehet, az elfogult rajongók azt a produkciót is bármikor visszaszavaznák.

 

És ha már szavazás: Busta az X-Faktor versenyzőit is meglátogatja pesti vendégeskedése alatt. Nem véletlenül komálja az ifjú tehetségeket, maga is tizenhét éves kölyökként tűnt föl a Leaders of the New School nevű formációban, a kilencvenes évek elején. 1996-ban indult szólókarrierjét töretlen népszerűség kíséri a mai napig - hetedik albuma, a Big Bang például vezette a Bilboard listáját is.

Azt, hogy a szakma is elégedett vele, a Grammy-díj-jelölés mutatja. A kollégák sem kerülik el a közös munka lehetőségét, olyan arcokkal működött együtt a lassan tizenöt év alatt, mint Notorius B.I.G., P. Diddy, Mariah Carey, Janet Jackson, Estelle, Ozzy Osbourne vagy a Pussycat Dolls.

Legutóbbi gyűjteményének, a 2008-as Back on my BS-nek a címe akár a mostani föllépés szlogenje is lehetne. A jelen pillanatban is készülő Chemo a  kilencedik stúdiólemez lesz a sorban, és egy-két számot talán már most is meghallgathatunk róla, sőt ha szerencsénk van, valamelyik akár a tízperces közvetítésünkbe is beleférhet.

Íme, a nyertesek

Azok közül, akik kérdésünkre helyesen válaszoltak, hárman belépőt nyertek a koncertre. Antal Géza, Balogh Péter és Kiss Csaba e-mailben kapott értesítést. Gratulálunk!