A kilencvenes évek népszerű rockbandája, a Warpigs is belezúz a két ünnep közti bulikavalkádba, három nappal szilveszter előtt a belvárosi Szeparéban zenél. A december 28-ai koncertet rajtunk kívül álló technikai okok miatt nem tudjuk élőben közvetíteni, de január első napjaiban annak felvételét közreadjuk ebben a posztban.

2010. december 28-án, kedden a Szeparéban lép fel a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar rockzenekara, a Warpigs. A koncert felvételét 29-én este nyolctól nézhetitek meg posztunkban.

Az idén 15 éves zenekart talán a Monte Carlo című sláger miatt ismerik leginkább, az ironikusnak szánt Riviéra-életérzésről szóló számot a mai napig játsszák a rádiók. De emlékezetes első, Szandál című videoklipjük is, melyben a zenekar tagjai a budapesti metróban menekültek egy gyilkos tekintetű nő elől – ismerős a sztori? A klipet Antal Nimród rendezte, aki ugyanezen ötlet alapján készítette el Kontroll című filmjét.
A kilencvenes években játszottak a Bon Jovi, a Biohazard és a KISS előzenekaraként, felléptek a Sziget nagyszínpadán. Hosszabb szünet után most a Szeparéban láthatjuk őket élőben. A decemberi koncerten a Warpigs Eszenyi Péter (ének), Ujhelyi György (gitár), Eszenyi Gábor (dob) és Szabó Péter (basszus) felállásban játszik.
Eszenyi Péter 2000-es távozása után több énekest kipróbált a banda. Végül az amerikai Cristopher Alexander mellett kötöttek ki és nevet is változtattak, hogy 2003-ban végleg föl oszoljanak. Azért időről-időre a mai napig találkozozunk a nevükkel. 2005-ben például a Sportszigeten léptek föl egyetlen koncert erejéig, 2008 óta  évente egy-egy pedig koncertet azért adnak, mint 28-án a Szeparában, immár újra Eszenyi Péter énekessel.
„Az idén egy kicsit nagyobbra szabjuk a bulit, mint az elmúlt években. Nagy elvárásaink persze nincsenek a koncerttel kapcsolatban, bár mostanában újra gondolkozunk az intenzívebb zenekarozáson. Eszünkbe jutott az idei nyár előtt még az is, hogy újra beszállunk a fesztiválozásba, bár megmondom őszintén, mikor új számokban gondolkodom, akkor az új projektet jelölő másik névben is.  Persze nem olyan könnyű, így harminc fölött összehozni a bandát, mikor mindegyikünk megy a saját dolgai után. Nem fürkésszük a jövőt, úgyis meglátjuk mi lesz.“ – így a frontember Eszenyi.
Jegyek elővételben és a helyszínen is 2000 forintos áron kaphatók. Jegyvásárlásra nyitvatartási időben a helyszínen, a Picanter Delicatbistro-ban (www.picanter.hu) valamint a Promenád Bisztróban (Mammut II. földszinti terasz) van lehetőség. A koncertre nem érvényes a Szeparé kártya. A koncert fél kilenckor kezdődik.A kilencvenes évek népszerű rockbandája, a Warpigs is belezúz a két ünnepközi bulikavalkádba és három nappal szilveszter előtt a belvárosi Szeparéban zenél. A koncertet terveink szerint élőben közvetítjük.2010. december 28-án, kedden a Szeparéban lép fel a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb magyar rockzenekara, a Warpigs. A koncertet élő streamünkön közvetítjük.

Az idén 15 éves zenekart talán a Monte Carlo című sláger miatt ismerik leginkább, a Riviéra-életérzésről szóló, ironikusnak szánt számot a mai napig játsszák a rádiók. De emlékezetes első, Szandál című videóklipjük is, melyben a zenekar tagjai a budapesti metróban menekültek egy gyilkos tekintetű nő elől. Ismerős a sztori? Nem véletlenül: a klipet Antal Nimród rendezte, aki ugyanezen ötlet alapján készítette el Kontroll című filmjét.

A Warpigs a kilencvenes években játszott a Bon Jovi, a Biohazard és a KISS előzenekaraként, fellépett a Sziget nagyszínpadán. Hosszabb szünet után most a Szeparéban láthatjuk élőben. A decemberi koncerten a Warpigs Eszenyi Péter (ének), Ujhelyi György (gitár), Eszenyi Gábor (dob) és Szabó Péter (basszus) felállásban játszik.

Eszenyi Péter 2000-es távozása után több énekest kipróbáltak, végül az amerikai Cristopher Alexander mellett kötöttek ki, és nevet is változtattak, hogy aztán 2003-ban föloszoljanak.

Időről-időre azonban a mai napig találkozunk a nevükkel. 2005-ben, például, a Sportszigeten léptek föl egyetlen koncert erejéig, immár újra Eszeny Péterrel, 2008 óta pedig évente egyszer-egyszer játszanak együtt.

"Az idén egy kicsit nagyobbra szabjuk a bulit, mint az elmúlt években. Nagy elvárásaink persze így sincsenek a koncerttel kapcsolatban, bár mostanában újra gondolkozunk az intenzívebb zenekarosdiban. Eszünkbe jutott az idei nyár előtt még az is, hogy újra beszállunk a fesztiválozásba, bár megmondom őszintén, mikor új számokban gondolkodom, akkor az új projektet jelölő másik névben is. Persze nem olyan könnyű, így harminc fölött összehozni a bandát, amikor mindegyikünk megy a saját dolga után. Ezért nem is fürkésszük a jövőt, meglátjuk mi lesz" – így a frontember Eszenyi.

Jegyek elővételben és a helyszínen is 2000 forintos áron kaphatók. Jegyvásárlásra nyitvatartási időben a helyszínen, a Picanter Delicatbistróban (www.picanter.hu) valamint a Promenád Bisztróban (Mammut II., földszinti terasz) van lehetőség. A fél kilenckor kezdődő koncertre nem érvényes a Szeparé-kártya.