A szombati Marten Hørger mellett egy másik durva német mixkirály is színpadra lép a budapesti éjszakában a hétvégén. A tavaly sztárrá vált, pofátlanul fiatal német Wankelmut pénteken zenél az Akváriumban, jegynyertesek a cikk végén.

Eros Ramazzotti és Marten Hørger után e hétre újabb belépő-nyereményjátékot hirdetünk, ezúttal a német techno egyik legújabb üdvöskéje, Wankelmut partyjára. A német tavaly óta számít komolyabb sztárnak, mikor kijött Asaf Avidan One Day - The Reckoning Song számának remixével, melynek Youtube-nézettsége azóta már a százmillió felé közelít.

A Partysan szervezte bulin a kölni Lissat és Voltax páros (Toolroom, Great Stuff, Tactical) mellett még egy még külföldi fellépőként Harada (Kontor Records, Blufin, Etui, Audio Therapy) is ott lesz. Rajtuk kívül a magyar felhozatal is komoly: jön a Compact Discóból Lofti Begi, a Hairytől Beta, a szervező Partysantól Crondike, a La Cuisine-tól Mr. Muztache, illetve a Bit Busters páros liveactje. A vizuálért a Brad Baker Productions aka Brad-FX felel, aki egyenesen New Yorkból érkezik.

Nyerj jegyet!

Ki szervezte a március 14-i technodelic-partyt a Margitszigeten? (Segítség korábbi ajánlónkban.)

A megfejtéseket pénteken délután négyig várjuk a jatek@koncertblog.hu címre Wankelmut tárggyal. A helyes megfejtést beküldők között négy nyertest választottunk ki a péntek esti Partysan: Wankelmut, Lissat&Voltax, Harada & Friends partyra: Kovács Géza, Barabás István, Molnár Adrienn, Görcz Veronika. A nyertesek nevét a Facebook-oldalunkon is közöltük, őket egyúttal e-mailben értesítjük a partyba bejutás módjáról.

Lájkold Facebook-oldalunkat, hogy időben értesülj koncertközvetítéseinkről, és hogy részt vehess a koncertbelépő-nyereményjátékainkon! 

Koncertblog-videoarchívum - válogass koncert- és partyvideóinkból!

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra