Egyelőre havonta nyolc élő közvetítést kínál a Koncertblog, melyekkel igyekszik lefedni a könnyűzenei élet minél szélesebb skáláját. Így megasztáros és x-faktoros bulik mellett, például, a Carbonfools és a Warpigs koncertjét is közvetítjük decemberben, sőt a TNT sajtótájékoztatóján is ott voltunk élő interjút készíteni.

A B7-ben a végéhez közeledő keddi Megasztár-koncertsorozat közvetítése iránti növekvő érdeklődést érzékelve, a jövő héten nemcsak a klubkoncertet adjuk élőben, de interjúkat is készítünk majd a helyszínen az idei Megasztár döntőseivel, köztük remélhetőleg a pénteki Tolvai Renáta-Kökény Attila párharc, azaz az egész sorozat győztesével. Műsorunk tehát december 21-én este nyolc körül kezdődik a Nagymező utcai Club B7-ben.

Nem akarjuk eldönteni a két kereskedelmi csatorna küzdelmét, így azt sem, hogy a Megasztár vagy az X-Faktor győztese-e az év felfedezettje. Nézőinknek viszont szeretnénk megadni a sanszot, hogy maguk döntsenek. Így tehát terveink szerint legalábbis részleteket közvetítünk majd az x-faktorosok december 22-ei vagy 23-ai Aréna-koncertjéből. A két előadásra egyébként jegyeket is sorsolunk.

25-én, karácsony napján aztán ajándékot is csomagolunk a Koncertblog nézőinek, olvasóinak. Ekkor ugyancsak az Arénából közvetítünk egy show-t, melyben Koós Réka vezetésével magyar musicalsztárok és a tavalyi Csillag születik győztese, Tabáni István, a korábbi megasztáros Hien, valamint a TV2-s műsorvezetőként ismert Kovács Áron idézi föl Freddie Mercury és a Queen emlékét. A kísérő zenekar a Hungarian Musical Band lesz.

Hien

Persze a Koncertblog közvetítéseiben szeretné lefedni a könnyűzenei élet minél tágabb metszetét, így a föld alá is elmegyünk közvetíteni egy-egy szerintünk arra érdemes zenekar koncertjét. Ilyen banda a Carbonfools is: Tituszék harmadik albumukat mutatják be kameráink előtt december 27-én, hétfőn, a Gödörben.

Másnap a Szeparéból közvetítjük a 90-es évek második felének nem is annyira underground kultbandája, a Warpigs koncertjét. Ha nem is reaktiválta magát a brigád, de évente egy koncertet azért ad, és a mostanit nálunk is meg lehet nézni.

Az e havi nyolc adásnapunk közül egyébként kettőn már túl vagyunk. December 9-én egy TNT-sajtótájékoztatóval kezdtünk, ahol Dobrády Ákos és Inti bejelentette, hogy május 21-én a Papp László Budapest Sportarénában - majd' hat év után - egy alkalom erejéig visszatér a színpadra a popduó. Ha már elmentünk a Jam Pubba, akkor készítettünk egy exkluzív online videóinterjút is a srácokkal, sőt a helyszínen föltűnő megasztáros Giorgóval is. (Giorgo 15-ei közvetítésünkben is föltűnt, amikor a novemberi két alkalom után harmadszor közvetítettünk a Megasztár-klubkoncertről.)

 

A Koncertblog koncertközvetítéseihez Magyarország leggyorsabb 3G-hálózatára van szükség, melyet a Vodafone biztosít számunkra (x)

Az e havi nyolc adásnap közül kettőn már túl vagyunk. Kezdtünk december 9-én, múlt csütörtökön egy TNT-sajtótájékoztatóval, ahol Dobrády Ákos és Inti bejelentette, hogy május 21-én a Papp László Budapest Sportarénában - majd' hat év után - egy alkalom erejéig visszatér a színpadra a popduó. Ha már elmentünk a Jam Pubba, akkor készítettünk egy exklúzív online videóinterjút is a srácokkal, sőt a helyszínen föltűnő megasztáros Giorgóval is.

Giorgot egyébként tegnapi (azaz tizenötödikei közvetítésünkben is föltűnt, amikor a novemberi két alkalom után harmadszor közvetítettünk a Megasztár klubkoncertről. A végéhez közeledő sorozat keddi B7-es koncertjeit egyre többen látogatják és nézik a weben. A növekvő érdeklődést érzékelve a jövő heti klubkoncertet nem csak közvetítjük, de élő interjúkat is készítünk az idei Megasztárosokkal, köztük remélhetőleg a pénteki Tolvai Renáta-Kökény Attila párharc, azaz az egész sorozat győztesével. Műsorunk tehát december 21-én este nyolc körül kezdődik a Nagymező utcai Club B7-ben.
Nem akarjuk eldönteni a két kereskedelmi csatorna küzdelmét, így azt sem, hogy a Megasztár vagy az X-Faktor győztese-e az év felfedezettje. Viszont adásaink nézőinek szeretnénk megadni a sanszot, hogy maguk döntsenek. Így tehát terveink szerint legalább részleteket közvetítenénk az X-Faktorosok december 22-ei vagy 23-ai koncertjéből. A két koncertre egyébként jegyeket is sorsolunk.
25-én, karácsony napján aztán ajándékot is csomagolunk a Koncertblog nézőinek, olvasóinak, látogatóinak. Ekkor ugyancsak az Arénából közvetítünk egy show-t, melyben Koós Réka vezetésével magyar musical sztárok és a tavalyi Csillag születik győztese Tabáni István, a korábbi Megasztáros Hien, valamint a TV2-es műsorvezetőként ismert Kovács Áron idézi föl Freddie Mercury és a Queen emlékét. A kísérő zenekar a Hungarian Musical Band lesz a bulin.
Persze a Koncertblog közvetítéseiben szeretné lefedni a könnyűzenei élet minél tágabb metszetét, így a föld alá is elmegyünk közvetíteni egy-egy szerintünk arra érdemes zenekar koncertjét. Ilyen banda a Carbonfools is. Tituszék harmadik albumukat mutatják be kameráink előtt december 27-én, hétfőn a Gödörben. Fölhívnánk a figyelmet a „Szénhülyék” előzenekarára a breaket, hiphop-ot folkkal vegyítő Folkfree-re is! Műsorunk este kilenckor kezdődik.
Másnap a Szeparéból közvetítjük a 90-es évek második felének nem is annyira underground kultbandájának koncertjét.
Az e havi nyolc adásnapunk közül egyébként kettőn már túl vagyunk. December 9-én egy TNT-sajtótájékoztatóval kezdtünk, ahol Dobrády Ákos és Inti bejelentette, hogy május 21-én a Papp László Budapest Sportarénában - majd' hat év után - egy alkalom erejéig visszatér a színpadra a popduó. Ha már elmentünk a Jam Pubba, akkor készítettünk egy exkluzív online videóinterjút is a srácokkal, sőt a helyszínen föltűnő megasztáros Giorgóval is. Giorgo 15-ei közvetítésünkben is föltűnt, amikor a novemberi két alkalom után harmadszor közvetítettünk a Megasztár klubkoncertről.